Extreme Park Cernica iti ofera o varietate de activitati menite sa iti trezeasca spiritul de aventura si setea pentru adrenalina.

Tiroliana este activitatea perfecta pentru cei curajosi. Doar la Extreme Park Cernica ai ocazia sa traversezi lacul Cernica pe o distanta de 800 de metri “in zbor”. Ne mandrim cu faptul ca este cea mai lunga tiroliana din Romania si garantam ca vei avea parte de o experienta unica.

Traversarea dureaza 3 minute, timp in care te vei bucura de adrenalina si senzatia de libertate oferite de aceasta. Ai nevoie doar de curajul de a spune “da” acestei experiente si noi ne vom ocupa de restul. Chiar daca esti novice si ti-ai dorit sa practici un sport extrem dar te-a oprit frica de inaltime sau neprevazut, tiroliana este activitatea pentru tine. Captivanta si practicata in deplina siguranta, iti va deschide apetitul spre aventura.

Echipa de profesionisti Extreme Park Cernica se va asigura ca experienta ta se desfasoara in completa siguranta. Vei avea la dispozitie echipamente de protectie precum: ham, carabiniere, casti de protectie, precum si personal specializat la punctul de pornire si cel de sosire.

Pretul unei traversari cu tiroliana este de 20 RON.

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park Cernica, precum si cele care doar intra in perimetrul parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru de functionare si siguranta.

Disponibilitatea efectuarii rezervarilor este urmatoarea:

  • de luni pana vineri in intervalul orar 12:00-24:00
  • in weekend sau in zilele cu sarbatori legale doar pana la ora 12:00

Recomandarea Extreme Park Cernica este ca toate rezervarile sa fie facute cu minim 24 de ore inainte de momentul sosirii. Toate rezervarile sunt confirmate telefonic sau prin email de catre echipa parcului.

*In functie de disponibilitatea parcului, Extreme Park Cernica isi rezerva dreptul de a refuza potentiale solicitari.

CUM VA FI VREMEA?

Extreme Park Phoenix Cernica

REZERVARI


Complexul Phoenix Cernica

Str. Strandului, Cernica, Pantelimon, 077145 / 0724.550.829 / contact@extremepark.ro