Informatii zona Cernica

Cernica este o oaza de verdeata si relaxare situata la doar 15 km de centrul Bucurestiului. Aici, poti petrece o zi linistita, alaturi de cei dragi, vizitand punctele de atractie ale zonei.

Programeaza-ti o iesire de weekend si nu uita sa incluzi in itinerariul urmatoarele:

arrow Lacul Cernica – lacul antropic amenajat pe raul Colentina este unul dintre obiectivele turistice pe care trebuie sa le vizitezi, dar si cel mai bogat lac cu pesti din apropierea Capitalei. 

arrowPadurea Cernica – este zona din apropierea Bucurestiului, unde te poti bucura de natura, in deplinatatea ei.

arrowManastirea Cernica – a fost ridicata in 1608, in timpul domniei lui Radu Serban, si ctitorita de Cernica Stirbei si de sotia sa, Chiajna. Este un lacas de cult care se evidentiaza prin frumusete, dar si prin povestile minunate, pe care staretul abia asteapta sa ti le spuna.

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park, precum si cele care intra in perimetrul Parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru. 

* Puteti rezerva locuri pentru intervalele de luni pana vineri, in timpul programului Parcului, si, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale, doar pana in ora 12:00. Va sfatuim sa faceti rezervari cu cel putin 24 de ore inainte de momentul sosirii. Va rugam sa luati in considerare ca orice rezervare va trebui confirmata de catre echipa noastra, care va va contacta telefonic sau prin email. In functie de disponibilitatea Parcului, ne rezervam dreptul sa refuzam potentiale solicitari.

Formular rezervare

Informatii personaleDetalii rezervare 

Activitati

Pescuit
Tiroliana
Extreme Park

Formular contact