Extreme park

Extreme Park iti propune aventuri minunate in conditii de maxima siguranta. Daca alegi sa iti aduci copilul cu tine, iti punem la dispozitie echipamente de incredere, care sa va protejeze pe fiecare dintre voi. Astfel, atat tu, cat si micutul veti fi echipati corespunzator, cu hamuri de alpinism, carabiniere, cabluri de securitate si casti de protectie, toate potrivite pentru statura fiecaruia. 

\n

Astfel, va veti putea bucura de cele 9 trasee prin copaci, disponibile in functie de varsta si pregatirea fizica a fiecaruia:

arrow 2 galbene pentru copiii de peste 6 ani si adulti;

arrow 1 traseu portocaliu pentru copii peste 8 ani si adulti;

arrow 3 trasee verzi cu inaltimea de pana la 4 metri, pentru copii peste 8-10 ani si adulti;

arrow 2 trasee albastre cu o inaltime de 6-7 m, pentru copiii peste 10-14 ani si adulti;

arrow 1 traseu rosu, care necesita o conditie fizica buna si foarte multa energie, pentru cei de peste 16 ani. 

 

Preturi

Trasee copii sub 12 ani: 35 RON / 3 ore

Trasee copii peste 12 ani si adulti: 45 RON / 3 ore

Tir cu arcul: 5 RON/5 sageti.

Taxa agrement: 5 RON / persoana.

Taxa acces auto si acces sofer: 15 RON / masina.

In plus, complexul nostru iti pune la dispozitie spatiu de picnic si zona de gratar, unde te poti relaxa alaturi de cei dragi.

Pret masa picnic: 15 RON / masa.

 

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park, precum si cele care intra in perimetrul Parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru. 

* Puteti rezerva locuri pentru intervalele de luni pana vineri, in timpul programului Parcului, si, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale, doar pana in ora 12:00. Va sfatuim sa faceti rezervari cu cel putin 24 de ore inainte de momentul sosirii. Va rugam sa luati in considerare ca orice rezervare va trebui confirmata de catre echipa noastra, care va va contacta telefonic sau prin email. In functie de disponibilitatea Parcului, ne rezervam dreptul sa refuzam potentiale solicitari. 

 

Formular rezervare

Informatii personaleDetalii rezervare

Catering

Mesaj 

 

Formular contact