Intrebari frecvente

Aceasta activitate este accesibila tuturor?

arrow Varsta minima este de 4 ani.Activitatea in Extreme Park necesita abilitati fizice si mentale care sa permita o practica independenta. Greutatea maxima admisa este de 120kg. Nu este recomandata aceasta activitate pentru femeile insarcinate.

Cat timp putem petrece in Extreme Park?

arrow Echipamentul imprumutat de dumneavoastra este pentru o perioada de 3 ore consecutive. Odata echipati, trebuie sa ramaneti in incinta parcului. Returnarea echipamentului este definitiva. In timpul celor 3 ore puteti sa parcurgeti diferite trasee (mai mult sau mai putin dificile). Durata traseelor variaza intre 15 min. si 1 ora, in functie de gradul de dificultate, de numarul celorlalti participanti si de agilitatea dumneavoastra.Daca doriti sa ramaneti peste cele 3 ore consecutive, exista posibilatea de achitare a unei ore suplimentare.

 

Poate veni un copil neinsotit?

arrow Un copil de 14 ani impliniti poate intra si evolua singur pe trasee.Copiii mai mici de 14 ani trebuie sa fie mereu insotiti de parinti sau o persoana responsabila cu varsta minima de 18 ani.

 

Insoteste un instructor participantii pe trasee?

arrow Dupa cumpararea biletului sunteti obligati sa cititi rgulamentul. Odata echipati, veti urmari un instructaj-demonstratie de securitate pentru aproximativ  5 minute  in care se va explica modul de utilizare a echipamentului si se vor prelucra normele si regulile de siguranta. Apoi sunteti independent pe trasee. Exista supraveghetori in cadrul parcului care va vor acorda ajutor daca este necesar.

 

Ce se intampla daca raman blocat in mijlocul traseului?

arrow Supraveghetorii nostri vor veni la dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a va acorda ajutor

 

Pot folosi echipamentul meu propriu?

arrow Nu. Echipamentul nostru este verificat in mod regulat si este adaptat la ergonomia de constructie.

 

Trebuie sa fac instructajul de fiecare data cand vin la parc?

arrow Da, de fiecare data cand veniti trebuie sa urmariti demonstratia si sa respectati regulile.

 

Pot plati cu card de credit?

arrow Da, acceptam carduri Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro

 

Ce inseamna asigurare de sanatate? Este nevoie de o dovada?

arrow Cand vorbim despre asigurarea de sanatate ne referim la CAS. Aceasta asigurare o are toata lumea care lucreaza; copiii, elevii si studentii au deja aceasta asigurare. Nu este nevoie sa o prezentati, ci doar trebuie ca ea sa existe.