Tiroliana

Noi, cei de la Extreme Park, ne mandrim cu cea mai lunga tiroliana din Romania, care traverseaza lacul Cernica pe o distanta de 800 de metri.

\n\n\n

Traversarea dureaza 3 minute, in care, cu siguranta, te vei bucura de senzatia de libertate si de eliberare de care ai nevoie!

Precum in cazul traseelor, iti punem la dispozitie echipamente de protectie (ham, carabiniere, casti de protectie) si personal specializat, care sa iti ofere suport in punctele de plecare si de sosire. 

Preturi

Tiroliana: 20 RON

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park, precum si cele care intra in perimetrul Parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru. 

 

 

* Puteti rezerva locuri pentru intervalele de luni pana vineri, in timpul programului Parcului, si, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale, doar pana in ora 12:00. Va sfatuim sa faceti rezervari cu cel putin 24 de ore inainte de momentul sosirii. Va rugam sa luati in considerare ca orice rezervare va trebui confirmata de catre echipa noastra, care va va contacta telefonic sau prin email. In functie de disponibilitatea Parcului, ne rezervam dreptul sa refuzam potentiale solicitari. 

 

Formular rezervare

Informatii personaleDetalii rezervare

Catering

Mesaj 

Formular contact